CSG Logotype

Kyrkomusikdagarna i maj i Joensuu 15-17.5.2020

05 feb 2020

Mariam-kören i Helsingfors hälsar alla sångglada ortodoxa i Stockholm att anmäla sig till deltagande i kyrkomusikdagarna i Joensuu. Anmälda sångare från Sverige sjunger i den svenskspråkiga Mariam-kören, och på söndagen sjunger alla körer tillsammans den gemensamma liturgi som därmed sjungs av flera hundra ortodoxa körsångare! På grund av kosthåll och valfritt deltagande i workshops, behöver var och en anmäla deltagande personligen, detta gör man genom länken HÄR.

Där kan intresserade fylla i ett anmälningsformulär under länken ”lomakkeen” under underrubriken ILMOITTAUTUMINEN och huvudrubriken OSALLISTU. Fyll i personalia och välj workshops. Webbsidan finns beklagligen endast på finska. Välj ”Kuoro” vid ”Maksaja” och skriv in Mariam-kören, som bjuder på inträdet. Valfri logi men dock under kvot för arrangören.